Friteuză cu aer cald ReTaste – Hot Air Fryer

Hot Air Fryer este varianta sănătoasă și mult mai rapidă de preparare a mâncărurilor delicioase fără adaos de ulei. Friteuza inovatoare REtaste folosește puterea aerului cald, în schimbul cantității mari de ulei pentru gătit, păstrând savoarea mâncărurilor preferate și îndepărtând pericolul la

VEZI OFERTA AICI DISPONIBILITATE: Livrare în 48 ore, GRATUIT!*

 

Hot Air Fryer este varianta sănătoasă și mult mai rapidă de preparare a mâncărurilor delicioase fără adaos de ulei. Friteuza inovatoare REtaste folosește puterea aerului cald, în schimbul cantității mari de ulei pentru gătit, păstrând savoarea mâncărurilor preferate și îndepărtând pericolul la care ne expunem sănătatea cu fiecare aliment prăjit consumat.

Cu Hot Air Fryer poți găti cartofi pai crocanți la exterior și moi la interior, pui în stil nuggets, crochete de mozzarella, șnițele, creveți, fripturi și tot felul de alte astfel de mâncăruri delicioase, toate fără ulei. Chiar si îndrăgitele preparate de tip fast-food pot fi acum substituie cu meniuri la fel de gustoase, dar fără a fi nevoie de prăjire într-o cantitate foarte mare de ulei încins. Friteuză cu aer cald REtaste folosește un sistem inovator de coacere uniformă, pe baza puterii aerului cald, care permite prepararea a sute de rețete delicioase, într-un mod cel puțin la fel de apetisant ca atunci când ai fi folosit ulei. Pe lângă opțiunea de coacere, poți utiliza cu încredere Hot Air Fryer din gama REtaste și pentru a dezgheța diferite alimente sau pentru a reîncălzi diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit anterior.

  

Friteuza cu aer cald are 7 programe diferite de preparare a alimentelor:

  1. Manual. Cu o durată presetată de 15 minute și temperatură de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea batoanelor de legume sau a plăcintelor cu mere.
  2. Pui. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 200 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea aripioarelor de pui, a pulpelor sau nuggets de pui.
  3. Cartofi. Cu o durată presetată de 15 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este ideal pentru gătirea cartofilor prăjiți, fără ulei!
  4. Creveți. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program îți va permite să gătești creveți fără să ai parte de mirosul specific în toată bucătăria.
  5. Aluat. Cu o durată presetată de 30 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program este potrivit pentru: tort, pâine, pizza sau musaca.
  6. Carne. Cu o durată presetată de 25 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea cotletelor sau a chifteluțelor.
  7. Pește. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program îți permite să gătești fără griji sau ulei: pește prăjit sau crochete de pește.

Poți alege programul manual, pentru a personaliza temperatura și durata de coacere a alimentelor tale, sau poți opta pentru celelalte 6 programe prestabilite, cu temperaturi și durată potrivite pentru pui, chipsuri de cartofi, creveți, pește, carne și diferite produse cu blat, spre exemplu pizzasau chiar pâine. Hot Air Fryer are display electronic, așa că vei ști în permanență cât durează până mâncarea ta va fi gata, dar și temperatura la care aceasta se coace.

Mănânci super gustos și rămăi și sănătos cu ajutorul friteuzei cu aer cald! Comandă-ți propriul Hot Air Fryer și gătește cartofi pai, nuggets și alte astfel de preparate crocante și aromate, printr-o simplă apăsare de buton, fără pic de ulei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.