Laptop HP ProBook 470 G2 cu porcesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 17.3″, HD+, 4GB

550 LEI REDUCERE – Laptop HP ProBook 470 G2 cu porcesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 17.3″, HD+, 4GB, 750GB, AMD Radeon R5 M255 2GB, Free DOS, Black – eMAG.ro

VEZI AICI DETALII COMPLETE SI PRET

Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie – Broadwell inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core ™ i3, i5, si i7 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor, si comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate ale afacerii dumneavoastra, avand capacitatea de a se andoca wireless.

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a, a 4-a si a 5-a i5 si i7.

Productivitate crescuta
Rezolvati activitatile zilnice, utilizand cele mai recente tehnologii, precum reteaua WLAN in banda ac si procesoarele Intel® Core™ din a 5-a generatie.
Nu lasati biroul sa va tina legat. Lucrati in mai multe locuri, utilizand conectivitatea wireless de mare viteza, inclusiv conectivitatea prin retea WLAN in banda ac si Bluetooth® 4.0.

Conceput sa execute
Puterea si performanta computerului HP ProBook, designul solid si finisajele elegante fac un produs de incredere.
HP dispune de tehnologia in care aveti incredere, printr-un design de varf.
Laptopul este dotat cu un sistem de protejare a pieselor electronice sensibile si a componentelor de baza impotriva umezelii, tastatura waterproof avand un strat subtire de film Mylar.
Computerele HP ProBook sunt supuse unor teste dificile, astfel incat sa nu va faceti griji. In timpul Procesului HP de testare totala, PC-urile sunt supuse la 115.000 de ore de functionare pentru a se asigura faptul ca pot rezista in medii severe de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.