Noul Samsung Galaxy S6 edge+ este acum in magazine!


Totul e îmbunătățit în noul Samsung Galaxy S6 edge+. De la ecranul mai mare și mai strălucitor și până la bateria mai bună, totul este gândit să fie exact ceea ce ți-ai dorit vreodată de la un smartphone de ultimă generație.


Design dual-edge unic.

Folosește din plin spațiul pe care ți-l oferă noul design de sticlă și metal cu ambele margini curbate, un pas înainte față de predecesorul său. Acum ai acces rapid la cele cinci contacte preferate, dar și la notificări sau la aplicațiile cele mai folosite. Totul la o singură atingere distanță!

Ecran de 5.7 inci
 
Este greu de explicat în cuvinte cât de clară este imaginea noului ecran dual-EDGE Quad HD Super AMOLED cu o densitate a pixelilor de 518 ppi. Totul prinde viață și orice experiență digitală pare că are loc lângă tine.

Filmează la rezoluție de 4K
Camera de 15 MP te ajută să fii regizorul și producătorul fiecărui moment extraordinar din ziua ta. Fiecare cadru va ieși perfect grație funcției de stabilizare a imaginilor video digitale, iar fiecare selfie va stârni invidii pe social media datorită tehnologiei video avansate a camerei frontale și a unei serii de filtre care accentuează armonios trăsăturile fizice

O baterie mai bună,
mai rezistentă
 
Și, ca să te poți bucura de tot ce are de oferit noul Samsung Galaxy S6 edge+, bateria are o viață mai lungă și opțiunea unei încărcări mai rapide ca niciodată, ca să fii în permanență conectat la tot ce se întâmplă în jurul tău. În plus, ai încărcare wireless pentru un plus de confort și eficiență.
  Nu mai sta pe gânduri și fii printre primii posesori ai noului Samsung Galaxy S6 edge+!  
     

 

Află mai multe detalii
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.